Zvěřinové týdny

od 18. 11. 2022

Zvěřinové týdny

Konec roku je příznivým obdobím pro zvěřinu, proto jsme si pro vás připravili zvěřinové týdny.

Užijte si naše vyladěné menu plné zvěřiny. Jako předkrm jsme si připravili Roastbeef z jeleního karé s dýňovým pyré, salátem mizuna a redukcí z portského vína.

Bažantí vývar se sýrovými kroketami je dalším skvělým chodem.

Hlavní chod si můžete vybrat hned z několika možností. Pokud máte chuť na něco tradičního, připravili jsme si pro vás smažené kančí řízečky s vídeňským salátem nebo kančí kýtu na smetaně s perníkovým knedlíkem a brusinkami. Nebo si můžete pochutnat na jelením steaku špikovaném citronovou trávou, dýňovými špeclemi a jalovcovou omáčkou. A pokud máte chuť na drůbež, doporučujeme bažantí prsíčka balené ve slanině se smetanovými kapustičkami, krupicovými noky a šípkovou omáčkou.

Sladkou tečkou na konec je pošírovaná hruška v červeném víně s mandlemi v karamelu a skořicovým krémem.

Rezervujte si u nás stůl na tel. 730 150 220 nebo přes online dokud máme ještě volná místa.

Přejeme dobrou chuť!

Zvěřinové týdny - Pivnice U KohoutůZvěřinové týdny - Pivnice U KohoutůZvěřinové týdny - Pivnice U KohoutůZvěřinové týdny - Pivnice U KohoutůZvěřinové týdny - Pivnice U KohoutůZvěřinové týdny - Pivnice U Kohoutů